Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Meer dan deskundig in restauratie en herbestemming

Monumentale en historisch belangrijke bouwwerken verdienen, net als elk ander waardevol object, een perfecte restauratie.

 

Dankzij de kennis en kunde van Erkend Restauratie Bouwbedrijf Hoffman weet u zeker dat uw cultureel erfgoed voor de toekomst behouden blijft in haar bestaande rol of met een nieuwe bestemming.

Restaureren door vakmensen
Een monument of historisch bepalend bouwwerk ontleent mede aan de authenticiteit zijn waarde. Voor een perfect uitgevoerde restauratie is oog voor detail dan ook een absolute vereiste. Bouwbedrijf Hoffman is een onbetwiste specialist in restauratiewerk. Onze meer dan ervaren vakmensen hebben volop kennis van oude materialen, vroegere constructietechnieken en oude bouwmethoden. Als geen ander brengen ze authentieke elementen zoals een raam met fijne roeden, gootklossen en balk- of kapconstructies in originele staat terug. Specialisme is ook het herstel van metsel- en voegwerk en vensters en deuren.

Toekomst door herbestemming
Als Erkend Restauratie Bouwbedrijf is Hoffman ook specialist in de herbestemming van monumenten en ander historisch erfgoed. Herbestemming biedt steeds meer kerken, industriële gebouwen, landhuizen en andere bepalende bouwwerken een toekomst. Afgelopen decennia gaven we aan tal van historische gebouwen al een nieuwe bestemming.
In nauw overleg met opdrachtgever, architect en eventuele adviseur trekken we ons plan. We maken ons hard voor een perfect uitgevoerde restauratie die naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers. Want een fraaie uitstraling is belangrijk, maar ze moet wel zoveel mogelijk gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld de energie- en comforteisen van deze tijd. Het moet goed wonen, werken, leven of verblijven zijn in het monument. Alleen dan wordt een herbestemming een succes en rendeert een monument.

 

Zien wat Bouwbedrijf Hoffman op het terrein van restauratie en herbestemming realiseerde? Bekijk onze projecten. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en een bezoek aan één van onze werken.