Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Uw specialist in renovatie en onderhoud

Tijdig en vakkundig uitgevoerd onderhoud zorgt dat woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in een goede conditie blijven, hun waarde behouden en u verzekerd bent van een lange levensduur. 

Het metselwerk, maar ook goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd en zo nodig vervangen worden. Bouwbedrijf Hoffman is voor steeds meer particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders dé partner op het terrein van onderhoud: zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk.

Groot onderhoud
Goed onderhoud vertraagt veroudering, maar kan niet voorkomen dat een gebouw achteruit gaat in kwaliteit. Het weer, stoffen in de lucht en het gebruik maken dat een keer groot onderhoud nodig is. In dat geval wordt van een renovatie gesproken. Een renovatie kan ook worden ingegeven door fouten in de constructie, verkeerde renovaties in het verleden of door achterstallig onderhoud. Bouwbedrijf Hoffman voert dagelijks renovaties uit aan uiteenlopende gebouwen.

Seriematig onderhoud
Voor woningcorporaties en property managers (vastgoedmanagers) voeren we regelmatig seriematig onderhoud en renovaties uit. We onderhouden en renoveren zelfs complete woonwijken. Omdat elke woning anders is, bieden we standaard maatwerk. Daarbij staan we voortdurend in contact met u als opdrachtgever en spelen we zoveel mogelijk in op de wensen van bewoners. Desgewenst verzorgen we zelfs de communicatie richting bewoners en treffen we maatregelen om overlast te beperken. Ook bewonersvragen en klachten kunnen via ons lopen. Hoffman neemt u graag én goed alle zorgen uit handen.

Zien wat Bouwbedrijf Hoffman op het terrein van renovatie en onderhoud realiseerde? Bekijk onze projecten. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en een bezoek aan één van onze werken.