Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Vakmensen zetten de toon

Onderhoud aan en renovatie van panden en restauratie van monumenten is werk voor vakmensen. Onze goedgeschoolde en ervaren timmerlieden zijn van meerdere markten thuis. Ze verzorgen interieurwerk, herstellen kapconstructies maar staan ook garant voor een perfect uitgevoerde restauratie. In onze moderne en compleet uitgeruste, gecertificeerde timmerwerkplaats worden kozijnen, deuren, trappen en onderdelen voor houten constructies gemaakt, die desgewenst exacte kopieën zijn van de originele elementen.

Restauratiemetselaars
Ook onze metselaars verstaan het onderhouds- en restauratievak als geen ander. Met veel vakmanschap maken en herstellen ze metselwerk, verwerken ze natuursteen en bouwen ze constructies.
Naast deze vakmensen beschikken wij over steigerbouwers en verzorgen we zelf het transport van materialen. We werken daarnaast samen met specialisten op diverse vakgebieden, zoals steenhouwers, lei- en loodgieters, glazeniers en smederijen.