Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Gecertificeerde partner

Bouwbedrijf Hoffman met vestigingen in Beltrum en Zutphen beschikt over meerdere certificaten en erkenningen op het terrein van onderhoud en restauratie. Zo zijn we door de Vakgroep Restauratie - de landelijke branchevereniging van erkende restauratiebedrijven - gecertificeerd als Erkend Restauratie Bouwbedrijf.

Daarnaast zijn we lid van de Vereniging Timmerwerk Restauratie, zijn we FSC®-gecertificeerd, zijn we aangesloten bij BouwGarant en is onze werkplaats in Beltrum gecertificeerd voor URL (Uitvoeringsrichtlijn Restauratietimmerwerk), BRL-5020 (Beoordelingsrichtlijn Onderhoud en Restauratie van Monumenten) en de Gelderse Voet van de provincie Gelderland.

Ons bedrijf in Zutphen is gecertificeerd voor VCA*.

Erkend Restauratie Bouwbedrijf Hoffman is daarnaast lid van het HERMON Netwerk (Herontwikkeling van Monumentaal Erfgoed). Dit netwerk bestaat uit een aantal gerenommeerde bouwbedrijven met eenzelfde passie, ervaring en kennis ten aanzien van het restaureren en herontwikkelen van monumenten. Elke regio van het land is vertegenwoordigd door een netwerkpartner.

 BouwGarant