Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Aan ervaring geen gebrek

Als specialist in renovatie, onderhoud, restauratie en herbestemming zijn we gewend om met meerdere partijen samen te werken en onder toeziend oog van commissies en besturen ons werk te doen. We hebben dan ook ervaring met de meest uitlopende projecten.

Onze ervaring in renovatie en onderhoud, onze zorg voor monumenten en ons vakmanschap bleven de afgelopen jaren niet onopgemerkt. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden en schakelen onze specialisten in. Op het gebied van renovatie en onderhoud werken we voor steeds meer particulieren, woningcorporaties en beheerders van vastgoed. De afgelopen jaren voerden we restauraties en herbestemmingen uit voor onder andere kasteeleigenaren, kerkbesturen, gemeentes, defensie-afdelingen, de Rijksgebouwendienst, woningcorporaties en particulieren.

Als Erkend Restauratie Bouwbedrijf is Hoffman onderscheiden met de internationale Bernhard-Remmers-Preis voor de restauratie van de RK-kerk in Vierakker.