Bouwbedrijf Hoffman is lid van de Vakgroep Restauratie en daarmee 'erkend restauratie bouwbedrijf'. Onze bedrijfsorganisatie en ons vakmanschap voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Brede kennis, veel ervaring: Bouwbedrijf Hoffman

Bouwbedrijf Hoffman met vestigingen in Beltrum en Zutphen is een speler van formaat op de gespecialiseerde markten voor renovatie en onderhoud en restauratie en herbestemming.

 

Met circa 50 ervaren en gemotiveerde vakmensen voeren we in met name Gelderland, Overijssel en Utrecht projecten uit, waarbij onze brede kennis en meer dan ruime ervaring het verschil maken. Elk project wordt begeleid door een projectleider of werkvoorbereider, die samen met de opdrachtgever de begroting opstelt, voor de juiste aanpak kiest en de uitvoering bewaakt.

 

Gedegen renovatie en onderhoud
Voor woningcorporaties, property managers, particulieren en ondernemingen verzorgen we de renovatie en het onderhoud van woningen, appartementen, gemeenschapsruimtes, bedrijfs- en andere gebouwen. Onze restauratie-achtergrond maakt dat we meer oog hebben voor kwaliteit zonder de kosten uit het oog te verliezen.

 

De specialist in restauratie en herbestemming
Absoluut specialisme van Hoffman is de restauratie en herbestemming van historisch erfgoed, monumenten en andere waardevolle oude gebouwen. Als volledig gecertificeerd Erkend Restauratie Bouwbedrijf werken we voor stichtingen, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren. We herstelden afgelopen decennia honderden kerken, kastelen, boerderijen en woningen in ere en gaven historische panden een nieuwe bestemming. Een indruk van ons werk krijgen? Bewonder onze projecten.